STIRI FOTO

(P) FotoStoian – un fotograf profesionist premiat international

Alegerea fotografului pentru nunta trebuie tratata cu foarte mare atentie pentru ca de modul in care este ales fotograful pentru nunta depinde calitatea pozelor realizate in timpul nuntii. Dupa terminarea unui astfel de eveniment, pozele sunt singurele lucruri materiale care mai amintesc de nunta si de modul in care invitatii s-au distrat la acest eveniment. Pentru ca pozele sa fie cat mai concludente si de o calitate cat mai buna este necesar ca fotograful ales pentru a realiza pozele sa fie profesionist, sa aiba o experienta cat mai mare in acest domeniu de activitate si sa aiba un nivel de notorietate cat mai ridicat.

FotoStoian este un fotograf profesionist premiat international

Alegerea unui fotograf nunta din Bucuresti care este premiat la nivel international este fara nici o urma de indoiala cea mai buna decizie pe care o poti lua. Gratie profesionalismului, implicarii si seriozitatii  de care da dovada FotoStoian este cea mai buna alegere pe care o poti face in materie de fotograf in Bucuresti. Experienta avuta de catre persoanele care lucreaza in cadrul acestei firme dar si utilizarea celor mai bune aparaturi foto face ca pozele realizate de catre FotoStoian sa fie la un nivel calitativ ireprosabil. Apeland la FotoStoian te vei putea mandri cu poze de la nunta asa cum vezi doar in revistele de specialitate. Persoanele care lucreaza in cadrul acestei firme stiu cat de important este un astfel de eveniment in viata unui om motiv pentru care fac tot ceea ce este posibil din punct de vedere al logisticii dar si al implicarii pentru a putea realiza cele mai bune fotografii si pentru a putea imortaliza cele mai importante evenimente din timpul unei nunti.

Apeland la serviciile oferite de catre FotoStoian vei beneficia de urmatoarele beneficii:

 • Pachete foto – video personalizate. Aceste pachete includ albume foto cu poze din timpul cununiei religioase, civile, de la petrecere dar si de la sedinta foto realizata inainte sau dupa terminarea marelui eveniment. Aceste albume sunt realizate doar dupa ce mirii spun fotografului idei despre cum ar vrea sa arate albumul.
 • Toate fotografiile sunt prelucrate inainte de a fi oferite. In felul acesta vei primi doar poze care arata exact la fel ca pozele din revistele de specialitate. Este de datoria unui fotograf nunta sa prelucreze pozele inainte ca acestea sa fie oferite pentru a putea oferi un serviciu de care clientul sa fie multumit 100%.
 • Cabina foto. Beneficiind de o cabina foto se vor putea oferi poze printate pe loc.
 • Pachet special – foto / video nunta in Bucuresti.
 • Avansul perceput la semnarea contractului este de doar 15%. Acest detaliu este foarte important avand in vedere ca va trebui sa realizezi multe plati intr-un timp foarte scurt.
 • Albumele foto realizate de catre aceasta firma sunt de cea mai buna calitate.
 • Filmarea este editata si montata.
 • Este realizat clipul cu cele mai bune momente.
 • Se ofera contract si factura fiscala.

Distinctiile si premiile fac diferenta intre un fotograf profesionist si unul amator

Atunci cand esti in cautarea unui fotograf nunta trebuie sa tii cont si de statutul pe care acesta il are in acest domeniu de activitate. Notorietatea pe care acesta o are este un detaliu care transmite multe informatii despre calitatea serviciului pe care il ofera. De-a lungul timpului fotoStoian a primit numeroase distinctii si premii ceea ce face ca acest fotograf sa fie alegerea pe care trebuie sa o faci pentru a putea beneficia de un serviciu foto de cea mai buna calitate. Principalele premii si distincii primite de catre FotoStoian sunt urmatoarele:

 • Fearless Award.
 • Locul 4 concurs 2016
 • Locul 2 la concursul anual fotografii-cameramani.ro.
 • My-wed.com Best of the year.
 • In anul 2019 a fost plasat in primii 100 fotografi fearless.
 • Se afla in top 10 national pe fotografi-cameramani.ro.

Concluzii

O fotografie nunta realizata intr-un mod profesionist transmite foarte multa emotie. Astfel de fotografii pot fi realizate doar de catre un fotograf de nunta profesionist, care utilizeaza aparatura de ultima generatie. Este foarte important ca fotograful pentru nunta sa fie ales dupa un proces foarte riguros, in timpul caruia trebuie pus accentul pe calitatea serviciului oferit.

Premiile si distinctiile FotoStoian primite de-a lungul timpului de catre acest fotograf pentru nunta fac ca acesta sa fie cea mai buna alegere pe care o poti face in materie de fotograf pentru nunta.