Fotografia de nunta

(P) Alege Sala de Nunta si dupa criteriul Fotografiilor de Nunta

Cand cautati locatia de nunta perfecta, fara indoiala aveti avea o multime de criterii de care tineti cont: Care este capacitatea salii de nunta? Locatia se potrivește tematicii nuntii? Si lista continua. Dar, ati luat in considerare fotografiile de nunta atunci cand ati cautat acel fundal “perfect” pentru petrecerea de nunta?

Din punctul de vedere al unui fotograf, sala de nunta este aproape la fel de importanta ca biserica si sedintele foto de dinainte si de dupa nunta (trash the dress). Salonul de nunta serveste ca fundal pentru fotografiile cu invitatii, pentru fotografiile cu primul dans al mirilor, pentru fotografiile cu invitatii si mirii care se distreaza pe ringul de dans sau pentru fotografiile din timpul discursurilor tinute de nasi.

Prin urmare, locatia, culoarea si decorul sunt toate lucruri pe care ar trebui sa le luati in considerare cu atentie, deoarece fotograful dvs. se va uita la toate acestea ca la o sursa de inspiratie in a spune povestea voastra de nunta.

Cand ia contact pentru prima oara cu sala de nunta, cel mai important aspect pe care il cauta un fotograf este lumina disponibila. In general,fotografii vor cauta zone din locatie care au cea mai buna lumina naturala, atat in interior, cat si in exterior. Totusi, in timpul petrecerii, atmosfera de tip discoteca, este una la fel de ofertanta. Prin urmare, discutati impreuna cu fotograful si cu organizatorul de nunta pentru a sti ce tipuri de lumini sunt disponibile si ce efecte pot crea acestea. De exemplu, daca primul dans al mirilor se doreste a fi un moment romantic, cu efecte speciale, precum fumul greu, ati putea aranja ca luminile sa se stinga si sa se foloseasca un reflector de lumina tintit doar pe miri, pentru a suprinde magia primului dans.

sala de nunta primul dans(The Best Ballroom Bucuresti – saloane nunta si botez)

In cele din urma, decorul salii de nunta va fi important, deoarece acesta va fi in fundalul fotografiilor dvs. de nunta. In cazul in care locul de desfașurare are deja un decor frumos si recuzita interesanta, acest lucru poate insemna ca nu va trebui sa cheltuiti suplimentar. In ultima vreme, se poarta la nunti panourile florale sau boltile cu flori naturale/artificiale care servesc drept fundal pentru realizarea de fotografii cu invitatii.

Este de preferat ca peretii salii de nunta sa fie vopsiti / decorati in nuante deschise si pastelate. Acestea vor contrasta frumos cu rochia alba sau crem de mireasa. Decorul romantic, elegant, modern si rafinat va aduce un plus fotografiilor voastre de nunta.

Iata cateva exemple de sali de nunta frumos decorate, care vor permite realizarea unor fotografii deosebite la petrecerea de nunta:

Sursa imagini locatii nunta: The Best Ballroom Bucuresti. Detalii aici.